Jamaica Rejseguide

Jamaica er et ø land beliggende i Caribien nær Cuba.

Klimaet i Jamaica er tropisk med konstant magi af varmt og fugtigt vejr. Nogle steder omkring øen er tørre i forhold til nogle, der modtager ret godt regn.

Jamaica består af tre amter; nemlig Cornwall County, Middlesex County og Surrey County. Kingston er øenlands hovedstad med andre større byer som Montego Bay, Negril og Ocho Rios berømte blandt rejsende.

Steder at besøge

Der er forskellige steder, som du kan besøge omkring Jamaica, men strandene her er virkelig awesome ligesom nogle af de andre caribiske øer. Negrils 7 km strand tilbyder spektakulær solnedgang og du kan slappe af på Rick’s café for endnu mere sjovt.

Spise ude

Spise ude i Jamaica kan være meget sjovt, hvis du er glad i fødevarer, der er forskelligt. De fleste af den jamaicanske mad er kendt for at være krydret, og folk med stærke smagsløg vil nyde de delikatesser, der tilbydes. En populær jamaicansk skål er ris med ærter kogt i kokosmælk. Som ø ø land er Ackee og Saltfish den nationale retter i Jamaica og skal prøves af alle, der besøger øen nation. Jamaica har også et stort udvalg af frugter og grøntsager, og du kan nemt finde både lokale og importerede frugter på markedet.

Skriv et svar