Grunde til at besøge Morro de Sao Paulo

Et sted i Brasilien, der virkelig stikker ud, er et tropisk paradis, der lokker ikke kun backpackere, men også folk på ferie. Dette sted har strande, smukke farvande, jungle, kultur og en cool gå ud scene.

Vi taler om Morro de Sao Paulo.

Morro de Sao Paulo er en del af en ø på 26 øer, der ligger omkring 60 km fra Salvador, den koloniale hovedstad Bahia. At gøre sit navn tilbage i 1980’erne ‘Morro’ er blevet et stort rejsemål inden for Brasilien for besøgende både lokalt og i udlandet.

Alle slags strande

Strande er overalt i Morro. De går i nummereret rækkefølge, hvilket betyder, at du har First Beach (Primeira Praia), Second Beach (Segundo Praia), Third Beach (Terceira Praia) og så videre.

Vandreture til vandfald

Hvis du kan lide at vandre, følg det økologiske spor gennem de frodige atlanterhavskove for at nå Fonte do Ceu, et naturligt vandfald. Når solen er hård til tider i Morro, især i sommermånederne, kan man besøge dette vandfald være en forfriskende lettelse, og fantastisk til et foto eller to.

Buzzing vandrerhjem

Hvis du vil have en social atmosfære med rene, professionelle faciliteter, er kæden Che Legarto en kort gåtur væk fra landsbyens centrum. Der er andre indkvarteringstyper, der passer til dine behov i Morro, men for at møde medrejsende Che Legarto er en god mulighed, med regelmæssige dagsture og aftener arrangeret for gæster.

Spise ude og natteliv
De brostensbelagte og snoede gader i bymidten er hovedindstillingen for restaurant og bar scene i Morro samt stranden.

 

Skriv et svar